Barcelona svakom igraču napravila poseban plan treninga u kućnoj izolaciji

Misle na sve

Barcelona svakom igraču napravila poseban plan treninga u kućnoj izolaciji

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana rukovodstvo La Lige odlučilo je prekinuti špansko prvenstvo zbog pandemije koronavirusa.

Odlučeno je da se mečevi u najjačem rangu španskog fudbala neće igrati najmanje do 3. aprila i nije poznato kada bi se liga mogla nastaviti. Pandemija koronavirusa napravila je haos u Evropi, te se mnogi nadaju da će se sve brzo završiti.

Klubovi su dobili naredbu da obustave sve aktivnosti, te čak nije dozvoljeno da igrači treniraju zajedno. Oni se nalaze u kućnim izolacijama i samo uz posebne dozvole mogu izaći vani.

To je stvorilo velike probleme klubovima zbog toga što igrači u kući baš i ne mogu trenirati kako se očekuje. No, u Barceloni su pokušali naći rješenje za to i svakom igraču su pojedinačno napravili plan treninga za naredne dvije sedmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelonu u nastavku sezone, ukoliko se ona nastavi, očekuju veliki izazovi i jasno je da klub želi da igrači budu u što boljim formama kada se vrate na teren.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Cuj misle na sve pa u Slobodi su svakom igraču napravili program a kamoli u Barceloni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti