Barcelona tri utakmice bez Messija
(Foto: EPA)

Problemi za Katalonce

Barcelona tri utakmice bez Messija

Midhat Šljivak

Lionel Messi povrijedio se u utakmici La Lige protiv Villarreala.

Najbolji fudbaler svijeta napustio je duel protiv Žute podmornice na poluvremenu nakon što se požalio na povredu aduktora, a kako se i pretpostavljalo, Argentinac će pauzirati nekoliko utakmica.

Kako tvrdi španski magazin AS, aktuelni prvak Španije na Messija neće moći da računa u naredne tri utakmice, ali još nema službene potvrde.

Sigurno je da će Messi propustiti utakmicu protiv Getafea tokom vikenda, te susret Lige prvaka protiv Intera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pretpostavlja se da će biti van terena i za utakmicu protiv Seville, a klub će se o svemu uskoro vjerovatno i oglasiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Barcelona je citavu ovu sezonu kako je krenulo bez messia on jednostavno je odigrao prosle godine previse utakmica i godinama igra njemu je potreban odmor jer njegovo tijelo nije vise kao prije 5 godina sada i oporavak traje duze jer ako se jos koji put povrijedi moze biti gotova sezona za messia time i za valverdea i barecelonu jer je ona bez njega ekipa za sredinu tabele...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi