Barcelona u Celti pronašla zamjenu za Pedra?

Interes pokazao i Nolito

Barcelona u Celti pronašla zamjenu za Pedra?

Teme:

Pedro Rodriguez karijeru će nastaviti u Chelseaju, a kao potencijalna zamjena u španskim medijima spominje se 28-godišnji Manuel Agudo Durán, poznatiji kao Nolito. 

Aktuelni član španske reprezentacije u posljednje dvije sezone pružao je odlične partije za Celtu iz Viga i spreman je na promjenu sredine. Isto tako svjestan je da bi teško izborio svoje mjesto u Barceloni. 

"Celta se pita, postoji otkupna klauzula ako me Barcelona zaista želi. Moraju da pričaju sa klubom. Bilo bi teško igrati redovno u Barceloni, ali i ako igraš manje, to je klub koji ti daje mnogo stvari. Celta je moj dom, ali ako odem u Barcelonu, to ću uraditi jer mislim da je to najbolje. Da je zbog novca ne bih odavno bio ovdje,  jer imao sam već ponude da zaradim više", izjavio je Nolito. 

Već od ranije je poznato da Barcelona ne može registrovati nove igrače do januara, pa bi Nolito u slučaju eventualnog dolaska bio van terena do januara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.