Dotakli su dno: Barca igrala u Sevilli, a na zvaničnom YouTube kanalu raspravljali o sosu za pizzu

Nevjerovatna neozbiljnost

Dotakli su dno: Barca igrala u Sevilli, a na zvaničnom YouTube kanalu raspravljali o sosu za pizzu

Endin Čaušević

Situacija u Barceloni nije baš najbolja nakon što je počela pandemija koronavirusa, te se klub nalazi u velikim finansijskim problemima.

U Barceloni nestpljivo čekaju izbor novog predsjednika koji bi se trebao desiti 7. marta. Čini se da su se u klubu malo "pogubili" nakon što je Josep Maria Bartomeu podnio ostavku, te su dobili privremenu upravu.

Najbolji pokazatelj da u Barceloni skoro pa i ne znaju šta rade je i sinoćnja situacija koja se desila na zvaničnom YouTube kanalu katalonskog kluba.

Naime, Barcelona je sinoć igrala u gostima protiv Seville meč polufinala Kupa kralja, a na zvaničnom kanalu skoro da nije bilo riječi o ovoj utakmici što je itekako naljutilo navijače Blaugrane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U toku utakmice u Sevilli na zvaničnom YouTube kanalu Barcelone trajala je rasprava o tome koji sos je najbolji za pizzu, a navijači su čak mogli glasati. No, većina njih je bila itekako bijesna što niko ne govori o utakmici, te su u komentarima osuli paljbu po klubu i onima koji vode YouTube kanal.

[twitter]https://twitter.com/MessiFC10i/status/1359627227822891012[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Sos na pizzi dobio više nastupa od Pjanića
13 5
Logicno
Sutra ce optuzit Real ???
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi