Barci stigla tužba, Dembele ostao dužan nekoliko kirija
Problematični Francuz je iz Dortmunda otišao, a nije niti odjavo kuću u kojoj je živio, te je u istoj ostavio pravi nered

Samo je nestao

Barci stigla tužba, Dembele ostao dužan nekoliko kirija

E. Škorić

Ousmane Dembele je očigledno jako problematičan momak, a to sada vide i u Barceloni.

Barcelona ima ozbiljnih problema s mladom zvijezdom koja se nije pojavljivala na nekim treninzima, a sada se usred svega pojavila vijest da je ostao dužan bivšem stanodavcu iz Dortmunda!

Naime, na adresu Barcelone je stigla tužba za Dembelea, koji je navodno ostao dužan 15.000 eura za stanarinu i 5.000 eura za štetu na kući u kojoj je boravio dok je igrao za Borussiju.

Kako nisu mogli doći do Dembeleove adrese u Barceloni, tako su tužbu poslali na adresu njegovog novog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U kući u kojoj je živio ostavio je veliki nered, dosta smeća, ali i odjeće koja mu više nije bila potrebna. Čak nije vratio ni ključeve bivšem stanodavcu, pa je ovaj morao da mijenja brave na vratima.

Inače, Dembelea je Barelona platila čak 115 miliona eura i to sada izgleda kao velika greška.

Top Komentari

MirzaBarucic
Otjerati pavijana i to je to.
21 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi