Barcin defanzivac se oglasio: "Nije istina da Messi i Griezmann nisu u dobrim odnosima"

Lenglet demantovao navode španskih medija

Barcin defanzivac se oglasio: "Nije istina da Messi i Griezmann nisu u dobrim odnosima"

E. Čaušević

U španskim medijima u posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da Lionel Messi i Antoine Griezmann nisu baš u najboljim odnosima.

Griezmann je pred početak ove sezone stigao u Barcelonu za 120 miliona eura kao veliko pojačanje. Međutim, sve više se priča o tome da Messi i pojedini igrači nisu bili baš sretni ovim potezom čelnika kluba.

Navodno, oni su ljuti na Griezmanna što ih je "izradio" prije godinu dana kada je odbio dolazak u Barcu iako je prije toga sve dogovorio. No, na ovu temu pričao je defanzivac Barcelone, Clement Lenglet, te je demantovao ove navode.

Lenglet je poručio da nije istina da Messi i Griezmann nisu u dobrim odnosima, te da se takve stvari dešavaju svim igračima koji tek dođu u katalonski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ista stvar se desila i meni kada sam došao. Idete korak po korak i razvijate neki odnos s igračima. Svaki dan sve više komunicirate i s vremenom postanete dio ekipe. Antoine se još navikava na tim i to je sasvim normalno. Nije istina da ga Messi ili bilo ko drugi ignoriše", rekao je Lenglet.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi