Barcin špijun pratio derbi Chelseaja i Uniteda
Foto: EPA

Napadač Uniteda na meti Katalonaca?

Barcin špijun pratio derbi Chelseaja i Uniteda

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja jučer su na Stamford Bridgeu u derbiju 11. kola Premiershipa savladali Manchester United sa minimalnih 1:0.

Plavci su uspjeli prekinuti lošu seriji na najbolji mogući način i to pobjedom protiv starog rivala. Odlučujući trenutak desio se sredinom drugog poluvremena kada je Alvaro Morata zatresao mrežu Crvenih đavola za konačnih 1:0 i pobjedu londonskog kluba.

Zanimljivo je bilo i na tribinama Chelseaja gdje su fotoreporteri "uhvatili" zanimljiv detalj. Naime, sinoćnji meč posmatrao je Barcelonin skaut Robert Fernandez koji je zadužen za dovođenje novih igrača na Nou Camp. Engleski mediji objavili su da je Fernandez imao šta da vidi, a navodno jedan igrač mu je bio "meta".

Kako piše The Sun, Barcelonin skaut je na engleskom derbiju pratio Anthonyja Martiala koji bi u januaru mogao biti meta katalonskog kluba. Navodno, Barca već neko vrijeme prati napadača Manchester Uniteda koji i ne dobija veliku minutažu u ovom klubu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi