Barcini ljekari bijesni na Umtitija jer je odbio operaciju i odlučio se za eksperiment

Koljeno će liječiti u Dohi?

Barcini ljekari bijesni na Umtitija jer je odbio operaciju i odlučio se za eksperiment

E. Čaušević

Francuski defanzivac Samuel Umtiti ove sezone ima velikih problema s povredom koljena i još uvijek nije jasno na koji način će riješiti ovaj problem.

Umtiti je bio van terena nekoliko sedmica zbog povrede koljena, ali se nedavno vratio na teren. Ipak, sredinom sedmice propustio je utakmicu Lige prvaka protiv PSV-a jer je na treningu ponovo osjetio bol u koljenu. Nije poznato koliko će ovaj put biti van terena, no mnoge brine njegov odnos prema svemu tome.

Barcelonini ljekari odmah su savjetovali Umtitija da ide na operaciju i riješi ovaj problem, ali je on to odbio. Mundo Deportivo prenosi da je on odlučio da posebnim tretmanom pokuša da sanira ovu povredu, a ovaj tretman bi trebao obaviti u Dohi.

To se čelnicima Barcelone uopšte ne sviđa i tražili su od Umtitija da posluša savjete njihovih doktora. Barcelonin ljekarski tim je otkrio da uopšte nisu sigurni da li će tretmani u Dohi uopšte pomoći Umtitiju i sigurni su da se to može riješiti samo operativnim zahvatom. No, očito je da je defanzivac spreman za eksperimente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi