Španija ismijava Barcelonu: Gdje vodite sudiju na večeru?
FOTO: EPA

Nakon kardinalnih grešaka u duelu protiv Valladolida

Španija ismijava Barcelonu: Gdje vodite sudiju na večeru?

Haris Zilić

Barcelona je pogotkom Dembelea savladala Valladolid sa 1:0 u 29. kolu La Lige i primakla se Atleticu na bod zaostatka.

Stvar je mogla biti potpuno drugačija.

Sudija Latre je prva priča nakon meča na Camp Nou. Nije sviran očigledan penal za goste nakon igranja rukom Albe, a zatim je pokazao i crveni karton Pianu te goste ostavio sa deset igrača u 79. minuti.

Interesantno, obje situacije su bile sumnjive, ali VAR se nije oglasio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon meča, španski mediji i navijači na društvenim mrežama ismijavaju Barcelonu, ali i sudiju Latrea.

Jedan od komentara glasi: "Gdje vodite sudiju na večeru?", neki se pitaju treba li VAR na utakmicama Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cccccc
Crveni je smiješan ali to je kompezacija za nesvirani penal Barceloni na Destu u prvom poluvremenu. Pogledajte samo statistiku. U zadnje 2 sezone više se penala sviralo protiv Barcelone nego u korist njih. Svirano im tek 10 penala u zadnje 2 sezone, a protiv njih 11. A Barcelona je ekipa koja non-stop napada i mnogo češće ulaze u protivnički 16-erac. Pogledajte samo kakav je penal sviran protiv Barcelone prije 2-3 kola za Huescu ja mislim...
10 16
user1605031381
Zašto sada ne objavite da nije sviran očigledan penal na Destu u prvom poluvremenu? Nije gledao čak ni VAR. A taj penal bi prelomio utakmicu. Sudija je dao crveni igraču Valladolida 10 minuta prije kraja utakmice jer je se pokušao oprati jer je znao da će uslijediti žestoke kritike na njegov raču nakon utakmice ako Barcelona ne pobjedi.
11 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi