Barhel: Lewandowskom je obećano da može ići na ljeto

Oglasio se igračev agent

Barhel: Lewandowskom je obećano da može ići na ljeto

A. Haznadarević

Sinoćnjom veličanstvenom predstavom protiv Real Madrida, kojem je u četiri navrata tresao mrežu, napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski je samo potvrdio epitet jednog od najtraženijih napadača na svijetu.

Odmah po završetku meča su krenule priče o tome gdje će ovaj sjajni Poljak nastaviti karijeru, oglasio se predsjednik Dortmunda Hans-Joachim Watzke, koji je poručio da Robertu neće dozvoliti odlazak, međutim, sada se oglasio i igračev lični agent Maik Barthel, koji tvrdi nešto sasvim suprotno:

 

"Postigli smo dogovor s jednim klubom o transferu ovoga ljeta. Sve što je Borussia tražila je ostvareno. Ponuda za Roberta ispunjava sve kriterije koje je postavio njegov sadašnji klub, kao i sve Robertove zahtjeve. Borussia nas je uvjerila da pod tim okolnostima Lewandowski može otići na kraju ove sezone. Mi smo svoj dio dogovora ispunili, a sada to mora napraviti i klub", riječi su Barhela.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Ostaje upitno da li će nakon sinoćnje partije Dortmund na neki način zaista stopirati transfer, a što se tiče kluba koji je Barhel spomenuo, njemačka štampa je skoro pa sigurna da se radi o Bayernu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.