Barišić: Dovoljno poznajemo Veležov tim

Mladi napadač Širokog pred derbi

Barišić: Dovoljno poznajemo Veležov tim

Mladi Ivan Barišić je u prošloj sezoni bio junak navijača Širokog Brijega na utakmici protiv Veleža.

Ušao je u igru sredinom drugog poluvremena, a nešto kasnije postigao pobjedonosni gol za Široki Brijeg. Optimističan je i ovog puta.

“Očekuje nas kvalitetan i motivisan protivnik. Ipak sam uvjeren u trijumf nad Veležom. Ne nedostaje svježine, iako je teška utakmica protiv Udinesea iza nas. Dovoljno poznajemo tim Veleža, lično najviše respektujem njihov navalni red,” kaže Barišić.

U timu Širokog Brijega sutra neće biti braće Džidić, Ivice i Damira, što je svakako hendikep za tim Slavena Muse.

“Damira nema već duže, dok je Ivo izuzetno važan igrač za tim. Nažalost neće igrati sutra, ali sam siguran da će Jozo Špikić biti prava zamjena kakva je bio na utakmici protiv Udinesea,” dodao je Barišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.