Zrinjski u Mostaru dočekuje Borac

Barišić: Kao i u svakoj utakmici, zanima nas samo pobjeda

Nogometaši Zrinjskog u jednom od derbija 23. kola Premijer lige BiH na svom terenu dočekuju Borac protiv kojeg su ove sezone već odigrali tri utakmice. 

Od tri utakmice protiv Borca Plemići su slavili jednom, remizirali su u Banja Luci, dok su jednom poraženi u utakmici kupa. Jedan od najboljih igrača Zrinjskog ove sezone Hrvoje Barišić optimističan je uoči današnje utakmice. 

"Mislim da smo svi spremni za ovu utakmicu i fizički i psihički, nemamo povrijeđenih igrača, imamo samo Ivana Crnova koji zbog tri žuta kartona neće moći igrati, ali šta je tu je. Kao i u svakoj utakmici dat ćemo sve od sebe da pobijedimo", kaže mladi igrač Zrinjskog. 

"Iskreno da vam kažem ja ne gledam druge klubove, ne zamaram se drugima, gledam samo sebe i svoj klub. Sad smo dibili Radnika 5:0, momcima svaka čast, odigrali smo dobro, sve nam se poklopilo. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu".

"Nama je primarni cilj Evropa, a sve što se desi više od toga nama je dodatni plus. I u kupu smo daleko dogurali i nadam se da ćemo osvojiti makar jednu titulu", zaključio je Hrvoje Barišić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.