Barišić: Poželjeli smo se treninga

Sutra počinje i tim sa Pecare

Barišić: Poželjeli smo se treninga

S. Mlaćo

Sutra će sa pripremama startati i nogometaši Širokog Brijega. Naime, tim sa Pecare će se okupiti na svom stadionu, a prva dva dana su planirani liječnički pregledi i testiranja. Sa treninzima i pripremama izabranici Gorana Sablića počinju u srijedu.

"S nestrpljenjem iščekujemo početak priprema, poželjeli smo se treninga. Nakon uvodnih testiranja i liječničkih preglede maksimalno ćemo krenuti s pripremama za napore koji nas očekuju na proljeće. Vjerujem kako ćemo uskoro biti u punom kadru. Srećom, kostur momčadi je ostao na okupu pa se, uz prava pojačanja, možemo ravnopravno upustiti u borbu za naslov prvaka", kazao je za službenu stranicu kluba Josip Barišić.

Široki Brijeg je polusezonu okončao na četvrtom mjestu sa istim brojem bodova kao i Sarajevo (35). Drugi dio sezone će otvoriti 18.02. upravo protiv bordo tima na Pecari.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi