Barrow: Sretan sam zbog hat-tricka, ove sezone očekujem 15 golova

Napadač Atalante nakon sinoćnjeg meča sa Sarajevom

Barrow: Sretan sam zbog hat-tricka, ove sezone očekujem 15 golova

Fudbaleri Atalante su nakon 2:2 na domaćem terenu sinoć deklasirali Sarajevo u revanš meču 2. pretkola Lige Evrope na Koševu, rezultatom 8:0.

Jedan od najboljih pojedinaca sinoćnjeg susreta u glavnom gradu naše države je bio i mladi napadač Atalante Musa Barrow od kojeg u Bergamu očekuju velike stvari u budućnosti.

Barrow je na Koševu upisao hat-trick nakon kojeg je, razumljivo, bio veoma zadovoljan.

"Veoma sam sretan zbog hat-tricka u Ligi Evrope. Sada radim na tome da budem spreman i za utakmice u prvenstvu. Mislim da mogu biti dobar, radim na tom da što budem što spremniji. Koliko golova očekujem ove godine u prvenstvu? Želim doći do dvocifrenog broja, možda 15", istakao je nakon sinoćnjeg meča Barrow.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti