Bart Meijers pojačao Borac!

Potpisan ugovor

Bart Meijers pojačao Borac! · Zvanično

Adnan Beganović

Borac iz Banjaluke je svoje redove pojačao nizozemskim odbrambenim fudbalerom Bart Meijersom. 

Bart Meijers, 27-godišnji nizozemski stoper, i zvanično je novi fudbaler aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Borca iz Banjaluke.

I dok se ekipa nalazi na pripremama u Sloveniji, čelni ljudi Borca neumorno rade na sklapanju igračke križaljke za narednu sezonu.

Naime, kao što je SportSport prije nekoliko dana i najavio, ugovor sa Borcem je danas potpisao i nizozemski stoper Bart Meijers.

Ovaj 27-godišnji defanzivac je u Borac stigao iz rumunskog Petrolula za koji je nastupao u protekle četiri godine.

Dodajmo da je Meijers prema dostupnim informacijama karijeru počeo u omladinskim selekcijama nizozemske NAC Brede za čiji prvi tim je odigrao 26 utakmica i pritom je postigao jedan pogodak.

Oglasi

U Nizozemskoj je još branio boje Almere Cityja, te Helmond Sporta, da bi 2020. godine stigao u Rumuniju, tačnije u pomenuti Petrolul. Za ovaj klub je ukupno odigrao 117 utakmica od čega 35 u prošloj sezoni.

Shaun Dimech potpisao za FK Borac

Ugovor, iako još uvijek nema zvanične informacije, sa Borcem je potpisao i vezni fudbaler Shaun Dimech.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Borac dolazi iz Vallete s kojom je na Malti osvojio dva naslova prvaka, a Dimech je odigrao i devet utakmica za reprezentaciju Malte i pritom je postigao dva pogotka.

Dodajmo i da je juče potpis na ugovor sa aktuelnim bosanskohercegovačkim prvakom stavio nekadašnji fudbaler Sarajeva, Zinedin Mustedanagić, te da će se svi danas priključiti pripremama u Sloveniji.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
držite se vi vice, manite se pojačanja i trošenja para koje nemate.
2 0
Cvare_Sala
Isti menadzer i njemu i Carolini koji je dosao malo prije njega. Sportskom sektoru preporuka da zaprate Instagram profil @direktorsportski da pogledaju sta je skauting i da budu malo mastoviti u dovodjenju igraca. Ne kazem da su ovi losi, ali ako menadzeri ne ponude imam osjecaj da ne bi znali koga da dovedu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi