Bartolović napušta Hajduk?
Bartolović u prodoru

Neizvjesna sudbina našeg igrača

Bartolović napušta Hajduk?

M. Maksimović

Reprezentativac BiH, Mladen Bartolović je jedan od onih igrača Hajduka koji je na ljeto slobodan, a čija sudbina je neizvjesna i sada.

Bartolović nije uspio razgovarati sa predsjednikom Hadjuka Matom Perošem, pa još uvijek ne zna da li će na proljeće igrati u Hajduku ili ne.

- Uvijek je u ovo vrijeme neizvjesna sudbina nas igrača koji čekamo sljedeći ugovor, u Hajduku ili negdje drugdje. Nisam bio na razgovorima koji su najavljivani pa ne mogu reći što će se uskoro dogoditi - kaže za Sportske Novosti Mladen Bartolović.

Kao moguća solucija kada je u pitanju proljetni dio sezone spominje se razmjena na relaciji Hajduk - Rijeka. U tom slučaju bi Mladen završio u Rijeci dok bi se na Poljudu pojavio Anas Sharbini.

- Nisam o tome razmišljao, ne opterećujem se najavama rekla-kazala. Treba pričekati da sjednemo za stol iako ne vjerujem da će to biti ove godine. Takav rasplet ne bih želio, a mislim da to nisu realne ni pametne opcije - zaključio je na kraju Bartolović

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.