Bartolović: Strpljenjem do pobjede

Bivši bh. reprezentativac pred duel Cibalije i Hajduka

Bartolović: Strpljenjem do pobjede

Adnan Beganović

U okviru 12. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva Cibalija će u Vinkovcima dočekati Hajduk, a najbolji strijelac vinkovačke momčadi i nekadašnji reprezentativac BiH, Mladen Bartolović, smatra da on i njegovi saigrači strpljenjem mogu doći do uspjeha.

"Hajduk ne treba ni precjenjivati, ali niti potcjenjivati, bez obzira na to što dolaze bez dvojice svojih ponajboljih igrača, Ibričića i Sharbinija. Što se nas tiče mi igramo sve bolje i nemamo razloga za strah u ovoj utakmici. Ako u susret uđemo opušteno, ali isto tako i nabrijani sto posto, mišljenja sam kako možemo izvući povoljan ishod za nas", rekao je bivši bh. reprezentativac za hrvatske medije i dodao:

"Utakmica traje 90 minuta i mnogo toga može se dogoditi tokom tog vremena, samo strpljenje i samouvjerenost mogu nas dovesti do uspjeha."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.