Bartomeuov sin s automobilom napravio pometnju ispred stana Jorgea Messija

Slučajno se pojavio

Bartomeuov sin s automobilom napravio pometnju ispred stana Jorgea Messija

E. Čaušević

Jorge Messi i Josep Maria Bartomeu održali su večeras razgovor koji baš nije oduševio najboljeg igrača svijeta.

Naime, predsjednik Barcelone jasno je poručio da je stav kluba da ne žele prodati Messija iako je on prošle sedmice zatražio raskid ugovora. Messi može ići samo ako neko plati za njega 700 miliona eura što je zaista ludost.

Messijev otac Jorge danas je doputovao u Barcelonu, te je otišao do svog stana kako bi se spremio za sastanak. Naravno, tu je bio i veliki broj novinara koji su pratili svaki njegov korak.

No, u jednom trenutku nastao je tajac kada su vidjeli da prema njima ide Bartomeuov automobil. Svi su mislili da je to predsjednik Barcelone, ali su se iznenadili kada su za volanom vidjeli njegovog sina u društvu djevojke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, kasnije je objašnjeno da to nije toliko čudno s obzirom da se kuća predsjednika Barcelone nalazi u blizini stana Messijevog oca, te da je njegov sin slučajno naišao nesluteći šta ga čeka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi