Bartru posjetili bivši saigrači iz Barcelone

Iznenadili fudbalera Dortmunda

Bartru posjetili bivši saigrači iz Barcelone

E. Čaušević

Španski fudbaler Marc Bartra oporavlja se i dalje od povrede koju je prošle sedmice zadobio nakon eksplozije koja se desila ispred autobusa u kojem su bili igrači Borussije Dortmund.

Sat vremena prije početka utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Dortmunda i Monaca napadnut je autobus njemačke ekipe, te su odjeknule tri eksplozije. U ovom napadu povrijeđen je Marc Bartra koji je završio u bolnici, te je morao operisati ruku.

Na svu sreću povreda nije bila toliko ozbiljna, te je Bartra već dva dana kasnije pušten na kućno liječenje. Španac je izjavio da se nada da će se brzo vratiti na teren i da želi što prije da zaboravi ono što se desilo u Dortmundu prije šest dana. 

Bartra je danas imao posebnu posjetu jer su u obilazak došli njegovi nekadašnji saigrači iz Barcelone. Svog bivšeg timskog kolegu posjetili su u Dortmundu danas Jordi Alba i Sergio Busquets što je poprilično iznenadilo odbrambenog igrača njemačke ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi