Barzagli se nada da će Džeko ostati

Barzagli se nada da će Džeko ostati

Edmir Škorić

Wolfsburgov stub odbrane ove sezone je Andrea Barzagli, Italijan koji je u "vukove" stigao iz Palerma. Barzagli se nada da Milan neće kupiti Džeku, te da će bh. reprezentativac ostati u vučijem gradu i nastaviti tresti bundesligaške mreže.

U zadnje vrijeme najčešće se moglo čitati da su "rossoneri" vrlo blizu dovođenja Edina Džeke, našeg vrhunskog napadača, u svoje redove. Milan je sada u velikom financijskom plusu, obzirom da su madridskom Realu prodali Kaku za 65 miliona eura, pa se očekuje da sa San Sira potegnu i za prvim pravim ponudama. Jedna od njih mogla bi sletjeti na adresu Wolfsburga, a procjenjuje se nekih 20 miliona eura za Džeksona.

"Nadam se da Milan neće kupiti Džeku. On je oldičan napadač i normalno je da ga Milan prati, ali ne znam hoće li ga kupiti. On može dobro činiti u Italiji. To pokazuje i njegov nedavni nastup za reprezentaciju BiH", istakako je Andrea Barzagli.

Naime, bivši igrač Palerma, kao i većina njegovih suigrača u zelenom dresu, očekuje da Edin Džeko ostane u Wolfsubrgu, gdje je ove sezone naprosto eksplodirao. Naš 23-godišnji "dijamant" je postigao ukupno 32 pogodka u svim natjecanjima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.