Baš kao Messi: Dvije majstorije bivšeg igrača Sarajeva

U pobjedi Vardara

Baš kao Messi: Dvije majstorije bivšeg igrača Sarajeva

Edmir Škorić

Makedonski prvak Vardar pobijedio je s 2:1 ruski Anži u prijateljskom susetu.

U utakmici bez previše šansi Vardar je stiga do pobjede zahvaljujući pogocima crnogorskog reperzentativca Damira Kojaševića.

Bivši nogometaš Sarajeva postigao je dva eurogola za Vardar. Prvo je u 77. minuti spektakularno pogodio iz slobodnjaka, a onda za pobjedu u 89. minuti nakon prodora u stilu Lea Messija.

Pije toga je Anži u 47. minuti poveo sa 1:0. Vardaru je ovo prvi trijumf na pripremama u Antaiji, a prethodno je imao tri poraza (Steaua, Dukla i Hajduk) te jedan remi (Amkar). U narednoj utakmici Makedonci će igrati protiv Terek Groznyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti