Baš su znali pogriješiti: Transferi Real Madrida kojima se i danas čudimo

Navijači se nadaju da ovog ljeta neće biti ovakvih "pojačanja"

Baš su znali pogriješiti: Transferi Real Madrida kojima se i danas čudimo

Endin Čaušević

Do kraja ljetnog prelaznog roka ostalo je nešto manje od tri sedmice, a fudbalski svijet nestpljivo čeka Real Madrid i Florentina Pereza koji je još prije mjesec dana najavio velika pojačanja u svom klubu.

Kraljevski klub je ovog ljeta napustilo nekoliko igrača, a sigurno da ih je najviše uzdrmao odlazak Cristiana Ronalda. Perez je još tada najavio da će Real brzo naći zamjenu za svog igrača, ali to se još uvijek nije desilo. Prva želja Kraljeva je Eden Hazard, no sada je jasno da Chelsea ne želi pustiti svog najboljeg igrača.

Vremena je sve manje što se tiče ljetnog prelaznog roka, a navijači Real Madrida se nadaju da Pereza neće uhvatiti panika, te da neće dovoditi svakakve igrače samo da može reći da je nešto uradio po tom pitanju.

Navijači to ne govore bez razloga jer je Real Madrid u prošlosti znao ostvariti neke čudne transfere koji ni danas nikome nisu jasni. Ovo su transferi u posljednjih desetak godina koji su šokirali mnoge.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi