Odegaard neće ostati u Real Madrid, ide na posudbu koja je sve iznenadila

Norvežanin na Otoku

Odegaard neće ostati u Real Madrid, ide na posudbu koja je sve iznenadila

Endin Čaušević

Norveški tinejdžer Marin Odegaard prije nekoliko godina stigao je u Real Madrid kao velika nada evropskog fudbala, ali u kraljevskom klubu još uvijek nije dobio pravu priliku.

Odegaard je prethodnih sezona igrao na posudbama, a ovog ljeta se vratio u Real Madrid nakon što mu je istekla posudba u Heerenveenu. Ovaj 19-godišnji fudbaler je odradio pripreme s kraljevskim klubom, ali je gotovo sigurno da će i ovog ljeta ponovo na još jednu posudbu.

Španski mediji navode da će Odegaard napustiti Real Madrid u narednim danima, te da će naredne sezone igrati u Engleskoj. Navodno, Kraljevi su već dogovorili saradnju s jednim od klubova iz Championshipa, ali nije poznato o kojim klubu je riječ.

Odegaard je u Real Madrid stigao na ljeto 2015. godine za tri miliona, ali je do sada upisao samo dva nastupa u dresu evropskog prvaka. Kraljevi su ga platili tri miliona funti i još uvijek vjeruju da pred njim tek slijedi blistava budućnost.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ovaj ce zavrsili kao Halilovic, Bojan Krkic i ostali
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi