Basara: Ostvarili smo zacrtani cilj

Vitez izborio opstanak

Basara: Ostvarili smo zacrtani cilj

NK Vitez je sezonu završio na mjestu iznad pozicije koja vodi u Prvu lige Federacije, više sretno nego spretno. 

Jedan od boljih igrača u drugoj polusezoni bio je Marko Basara.

"Na kraju je sve ispalo dobro. Imali smo sreće jer su nam se poklopili rezultati, ali kada se sve sabere mislim da smo zasluženo izborili opstanak i to je prije svega i bio cilj uprave kluba. Žao mi je što smo na početku drugog dijela imali ogroman pad u igri i malo sportske sreće sa povređenim igračima, ali je sve prošlo i nećemo da žalimo jer smo ostvarili šta smo htjeli." izjavio je Basara.

"Ljudi u klubu su veoma korektni i klub je dobro organizovan. Trenutno se odmaram od svih dešavanja iz prošle godine, obavit ću razgovore sa predsjednikom, a imam na 'stolu' i nekoliko ponuda, a tek nakon razgovora ću vidjeti koja opcija je najbolja za mene" dodao je Basara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marko Basara je u dosadašnjoj karijeri nastupao za mnogo klubova među kojima su Zrinjski, Kozara, Radnik, Čukarički, Tractor Sazi i Jedinstvo Bihać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.