Metalleghe remizirao na Grbavici

Bašić: Dosta posla je pred nama, rezultat nas neće zavarati

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Fudbaleri Metalleghea danas su remizirali protiv Željezničara (1:1) u pripremnoj utakmici na Grbavici.

Novi bh. premijerligaš danas je gostovana Grbavici, te je ostvario dobar rezultat protiv Želje. Metalleghe je vodio tokom većeg dijela utakmice, ali je domaća ekipa u finišu meča uspjela da izjednači na 1:1.

Nakon utakmice trener ekipe iz Jajca, Nermin Bašić, kazao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u današnjoj utakmici na Grbavici.

"Mislim da smo danas odigrali jednu čvrstu, ozbiljnu i taktički dobru utakmicu. Željo je imao svoje prilike, ali imali smo i mi. Mislim da smo zaista odigrali na vrhunskom nivou pogotovo drugo poluvrijeme. Ima dosta dobrih stvari, ali ima i onih koje ćemo pokušati popraviti. Dali smo šansu svim igračima i mislim da je generalka uspjela. Rezultat nas neće zavarati ima dosta posla pred nama. Iz utakmice u utakmicu ćemo djelovati sve bolje jer je bilo jako malo vremena za pripreme. Nadam se da ćemo u narednom periodu biti još bolji", rekao je Bašić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kad tek uđete i svoje utakmice ne igrati kući naravno da ste prvi kandidat za ispadanje. Međutim, to se treba potvrditi na terenu i svako ko bude protiv nas igrao imat će problema. Mi svakoga poštujemo, ali nikoga se ne bojimo. Veliki smo autsajderi i mali klub, ali pokušat ćemo na terenu izboriti aplauz kao danas na Grbavici".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi