Bašić nakon Radnika: Ne znam kako će se Široki sabrati i doći, ali i ne interesuje me uopšte

Fokusiran samo na svoj tim

Bašić nakon Radnika: Ne znam kako će se Široki sabrati i doći, ali i ne interesuje me uopšte

E. Čaušević

Tuzla City je danas na Tušnju pobijedio Radnik sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Kupa BiH.

Tuzlanski tim danas je po prvi put s klupe predvodio Nermin Bašić koji je uspio upisati pobjedu u debiju.

Bašić se nakon meča obratio prisutnim novinarima i otkrio utiske nakon pobjede protiv Radnika.

"Mislim da smo prvo poluvrijeme izuzetnu dominaciju pokazali i da smo trebali voditi s više razlike. Posjed je bio odličan i stvorili smo 10-12 prilika i bilo jako dobri. Drugo poluvrijeme nas je Radnik malo više napao i bio agresivniji i nismo se najbolje snalazili. Izmjene koje smo napravili se nisu najbolje uklopili".

"Na kraju primiš gol iz kontre i spašavaš živu glavu. Međutim, ovo je zaslužena pobjeda jer smo odigrali odličan meč. Mi se okrećemo narednom susretu i za nas je ovo važna pobjeda da vratimo samopouzdanje".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Okrenuo se i narednom susretu u PL protiv Širokog Brijega.

"Mi se svi nalazimo u nekom komplikovanim situacijama. Želim da ozbiljno shvatimo tu utakmicu. Ne znam ni kako će se sabrati i doći, ali i ne interesuje me uopšte jer se mi bavimo sami sobom. Imamo svojih problema koje želimo riješiti i napredovati. Fokus je na nas i vidjet ćemo šta će biti".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MangasColoradas
...ko je ovaj papak?
3 8
Izzy
Ovako govori jedan seljo, tj neškolovani trener?
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi