Bašić: Moramo dići formu, a Vitez je zasluženo slavio

Metalleghe minimalno poražen

Bašić: Moramo dići formu, a Vitez je zasluženo slavio

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas su u Vitezu protiv istoimenog domaćina upisali novi poraz, treći uzastopni te sada sada nalaze na osmom mjestu tablice BHT Premijer lige naše zemlje.

Popularni Kraljevi iz Jajca naon rano primljenog pogotka imali su u drugom poluvremenu nekoliko sjajnih prilika ali se mreža Tirića nije zatresla i sva tri boda ostala su u Vitezu.

 
"Prvo želim da se domaćinu zahvalim na fer i korektnoj utakmici, te sjajnoj organizaciji, a mi smo ponovo prvo poluvrijeme ušli loše i ekipa Viteza je izdominirala te u prvom poluvremenu zasluženo povela. U drugo poluvremenu izvršili smo tri izmjene, krenuli smo jako ofanzivno i mislim da smo dosta dobro kontrolisali igru. Sve u svemu, mislim da je pobjeda Viteza zaslužena, a mi se moramo dići, moramo naći modus da od prve minute uđemo bolje u utakmice. Analazirati ćemo i ovu utakmicu te se nadam izvući iz nje pouke, a Vitezu i kolegu Paviću želim sve najbolje u daljem radu", kazao je nakon susreta trener Jajčana Nermin Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


U narednom kolu, koje se igra već u nedjelju,  Metalleghe BSI će na Piroti dočekati bijeljinski Radnik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi