Bašić nakon remija sa Sarajevom: Za nas ovo nije bod, ovo su tri boda

Iskreno nakon utakmice

Bašić nakon remija sa Sarajevom: Za nas ovo nije bod, ovo su tri boda

E. Oštraković

Ekipa Tuzla Cityja odigrala je neriješeno na domaćem terenu protiv Sarajeva.

Domaća ekipa u finišu prvog poluvremena ostala je sa igračem manje, te na kraju utakmice mogu biti zadovoljni rezultatom.

"Ekipa Sarajeva je fantastična ekipa i kada igrate 11 na 11, a kamoli kada igrate 11 na 10. Prvo poluvrijeme je to bilo u nekom egalu. Drugi dio utakmice nismo se htjeli povući nazad i igrali smo dobro. Izgledali smo dobro na terenu i ovako sve bori za klub. Čestitam im od srca, ovo nije jedan bod, ovo su za nas tri boda", rekao je Nermin Bašić.

Pokazali su nogometaši Tuzla Cityja veliku borbu, a to je primjetio i pohvalio i njihov trener.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvo i osnovno je da daš za grb za koji igrač sve od sebe. Ovi momci to žele i danas ste vidjeli pravo lice i pravi karakter. Kapa do poda mojim momcima", završio je trener Tuzla Cityja, Nermin Bašić.

Top Komentari

frkt
Sa igračem manje odigrali bolje nego ovi sa igračem više i žale se ljudi lafo na teren što gola nisu dali ma daj ba prpa sada aaaa??
6 10
LevoKrilo
Ne mogu da vjerujem da ima još takvih optimista i da misle da će Sarajevo do kraja kiksati i da neće osvojiti titulu??? Nada je dobra, ali razočarenje zna biti surovo...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi