Bašić postigao 13, Panić i Savić po tri gola

Chamebri savladao Aix - en Pce

Bašić postigao 13, Panić i Savić po tri gola

Adnan Beganović

U 5. kolu francuskog rukometnog prvenstva Chambery je kao gost savladao Aix - en - Pce (36:30), a čak četiri bosanskohercegovačka internacionalca igrala su u ovom susretu.

Chambery je nastavio sa dobrim igrama i pobjedama. U šestom kolu rukometaši Chamberyja su savladali Aix - en - Pce, te su tako stigli do šeste pobjede.

U dresu pobjedničke momčadi briljirao je nekadašnji bh. reprezentativac Edin Bašić, koji je postigao čak 13 golova. Na golu Chamberyja stajao je Nebojša Grahovac, dok je mladi Marko Panić postigao 3 gola.

S druge strane, u redovima poražene momčadi dobru partiju pružio je Kosta Savić, nekadašnji igrač Bosne, koji se našao na širem spisku Dragana Markovića, uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Savić je kao i Panić, postigao tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.