Rudar u prvom kolu domaćin Metallegheu

Bašić: Premijer liga je san svih navijača Rudara

Samir Mlaćo

Danas je u Vogošći održano žrijebanje parova za novu sezonu Prve lige FBiH.

 Rudar iz Kaknja će u prvom kolu ugostiti Metalleghe iz Jajca, te su Kakanjci blago favoriti u tom meču.

Čelnici kluba aktivno su radili u ljetnom prelaznom roku, pa se i ambicije mnogo veće u odnosu na prošlu sezonu. Tim povodom za SportSport.ba je govorio predstavnik Rudara na današnjem izvlačenju Armin Bašić.

"Djelomično sam zadovoljan žrijebom. Naša šansa su prva četiri kola. Veliki klubovi kao što su Velež i Olimpik dolaze nam u ovoj polusezoni, a  očekivanja su velika. Doveli smo provjerena i zvučna pojačanja, međutim teren je  mjerilo. Prioritet nam nije Premijer liga, ali ako se ukaže prilika, što da ne. To je san svih navijača FK Rudar Kakanj", jasan je bio Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi