Bašić: Rovoska borba i jednih i drugih, ali smo zasluženo pobijedili

Trener Tuzla Cityja nakon meča

Bašić: Rovoska borba i jednih i drugih, ali smo zasluženo pobijedili

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja na svom terenu su danas uspjeli savladati Mladost sa 1:0.

Tuzla City je tako došao do vrijedna tri boda, a junak je bio Badji koji je postigao jedini pogodak na meču.

Svoje utiske nakon utakmice otkrio je i trener domaćeg tima Nermin Bašić.

"Rovovska borba i čestitam igračima obje ekipe. Danas je bilo jako teško igrati, borili su se i jedni i drugi. Mi smo trebali u prvom dijelu trebali riješiti utakmicu, ali nismo. Na kraju je i Mladost imala neke prilike. Sve u svemu zasluženo smo pobijedili i izborili smo ovu pobjedu. Velika tri boda za nas da nastavimo niz od pet mečeva bez poraza", rekao je Bašić i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljan sam s borbom igrača i nemam nikakvu zamjerku. Vidjeli ste danas par situacija gdje igrač treba 100% šansa gdje napravimo bude 50%, ali za odnos i zalaganje na treningu i utakmici nemam nijednu zamjerku i jako sam sretan što to tako ide".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Austinpowers
Svaka cast u ove 2 tekme pokazao si da si veci strucnjak od nalica i baljica zajedno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi