Bašić zadovoljan ždrijebom, generalka protiv Željezničara

Metalleghe se sprema za debitantsku sezonu

Bašić zadovoljan ždrijebom, generalka protiv Željezničara

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea svoju debitansku sezonu u Premijer ligi otvorit će gostovanjem na Bilinom Polju protiv Čelika koji se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Zeničani su posljednji startali sa pripremama, a uz to ih je napustio veliki broj igrača te iz redova tima iz Jajca sigurno mogli biti zadovoljni protivnikom u prvom kolu.

Jajčani će zatim u drugom kolu na Piroti gdje će igrati domaće utakmice ugostiti također novog premijerligaša ekipu Krupe, a zanimljivo da će u prvom dijelu sezone Metalleghe u goste Širokom Brijegu, Sarajevu i Željezničaru, dok će kao domaćini igrati protiv Slobode i Zrinjskog.

"Zadovoljan sam žrijebom, nema laganih utakmica niti protivnika. Svaki bod je bitan,  a mi moramo biti pravi u kontinuitetu ako želimo izboriti opstanak", kazao je Nermin Bašić, tim-menadžer NK Metalleghe BSI nakon današnjeg ždrijeba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bašić nam je potvrdio da će Metalleghe BSI generalku pred prvo kolo odigrati s Željezničarom na Grbavici, a datum odigravanja utakmice je 16.07.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi