Baski oduševljeni pozivom za SP

Baski oduševljeni pozivom za SP

Dvojac iz Athletic Bilbaoa, Javi Martinez i Fernando Llorente, oduševljen je nakon što su uvršteni u reprezentaciju Španije za Svjetsko prvenstvo.

"Igrati na Svjetskom prvenstvu je nešto najbolje što se jednom fudbalu može desiti. To je također velika stvar i za Athletic, jer je to potvrda da klub radi ispravno", rekao je napadač Llorente.

"Moj se san obistinio. Sanjam da zaigram na Svjetskom prvenstvu još od djetinjstva i sada sam nadomak ostvarenja tog sna", kazao je Javi Martinez, za čije je usluge zainteresovan Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.