Bastia traži 6 miliona za Thauvina

Arsenal i Newcastle pokazali interes

Bastia traži 6 miliona za Thauvina

M. Skaka

Arsenal i Newcastle morali bi platiti 6 miliona funti žele li u svoje redove dovesti mladu zvijezdu Batstie, Floriana Thauvina.

Thauvina smatraju jednim od najvećih talenata u Francuskoj i interes za njega sve je veći i na Otoku.

 

Prema posljednjim izvještajima, i Arsenal i Newcastle već su ostvarili kontakte sa klubom iz League 2 sa željom da u svoje redove dovedu ovog mladog igrača.

 

Menadžer Newcastlea Alan Pardew već je dao i ponudu, ali onu u visini od 3 miliona funti koja je odmah odbijena. Prema pisanju France Press, predsjednik Bastie postavio je cijenu od 6 miliona funti i od nje će neće pomjeriti.

 

Po svemu sudeći, ovo će značiti da Thauvin ostaje u drugoj francuskoj ligi bar do kraja ljeta, obzirom da nijedan od ova dva kluba neće u januaru dati tako veliku sumu za njega.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Thauvinov ugovor sa Bastiom traje do 2015. godine.

 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.