Batar i Prutina na probnom radu u FK Sloboda

Probaće se izboriti za ugovore

Batar i Prutina na probnom radu u FK Sloboda · Saznajemo

Struka Slobode još nije završila sa pojačanjima za novu sezonu. Traga se za još nekoliko igrača na deficitarnim pozicijama, a uskoro bi mogli "pasti" i novi potpisi.

Kako je SportSport.ba već pisao, Dejan Uzelac je pojačao Tuzlake, a tim sa Tušnja bi uskoro mogao angažovati još jednog štopera.

Naime, od sutra će na "probnom radu" sa ekipom Slobode boraviti 20-godišnji štoper Bojan Batar, doskorašnji član banjalučkog Borca.

Osim njega, od sutra će na probi biti i Amar Prutina, 26-godišnji bočni fudbaler.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prutina je produkt omladinske škole FK Željezničar, a u dosadašnjoj karijeri ne nastupao još za Zvijezdu Gradačac, Mladost Doboj Kakanj, Novi Travnik, Bosnu Visoko, Rudar Kakanj, Slaviju, Olimpik i Vitez.

I Prutina će se, baš kao i Batar, u narednom periodu pokušati izboriti za ugovor sa Slobodom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dzemo90
dolaze na probu 7 dana pred prvenstvo to samo u slobodi ima?
11 3
Mungos
ko hoce igrat dzaba dobije ugovor
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi