BATE Borisov pojačanje za duele sa FK Sarajevo pronašao u komšiluku

Protivnik bh. prvaka u trećem pretkolu EL

BATE Borisov pojačanje za duele sa FK Sarajevo pronašao u komšiluku

A. Čaušević

FK Sarajevo će u trećem pretkolu Evropske lige igrati protiv BATE Borisova. 

Nekoliko dana pred prvi duel ovog dvomeča prvak Bjelorusije je odlučio angažovati fudbalera iz komšiluka.

Naime, dres najtrofejnijeg bjeloruskog kluba će u budućnosti nositi Boris Kopitović koji je prošle sezone nastupao za Čukarički.

Kopitović ima 24 godine i reprezentativac je Crne Gore, a prema izvještajima medija u Srbiji već je otputovao na potpis ugovora što znači da bi trebao konkurisati za susrete sa Sarajevom.

Sarajevo i BATE Borisov će utakmice igrati 8. i 15. augusta, a prvi susret će se igrati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi