BATE uputio apel svojim navijačima nekoliko sati pred meč sa FK Sarajevo

Revanš trećeg pretkola Evropske lige

BATE uputio apel svojim navijačima nekoliko sati pred meč sa FK Sarajevo

A. Čaušević

Od 19 sati po centralnoevropskom vremenu igra se revanš trećeg pretkola Evropske lige između BATE Borisova i Sarajeva.

Na web stranici bjeloruskog prvaka objavljen je apel navijačima BATE koji su pozvani da podrže svoj tim bez obzira na vremenske uslove.

Objavljen je i motivacioni video s golovima iz prvog susreta igranog na Bilinom polju koji je pripao BATE-u rezultatom 1:2.

Navijačima je poručeno da još uvijek mogu nabaviti ulaznice za večerašnji duel što znači da tribine vjerovatno neće biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Prema vremenskoj prognozi za vrijeme utakmice temperatura će iznositi 19 stepeni i ne bi trebalo biti padavina.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi