Batshuayi nakon samo šest mjeseci napušta Valenciju i vraća se u Englesku, ali ne u Chelsea

Ne ide mu baš u Španiji

Batshuayi nakon samo šest mjeseci napušta Valenciju i vraća se u Englesku, ali ne u Chelsea

E. Čaušević

Belgijski napadač Michy Batshuayi ljetos je stigao u Valenciju iz Chelseaja na posudbu do kraja ove sezone.

Belgijanac je na Mestallu stigao kao veliko pojačanje, no u dosadašnjem dijelu sezone se nije baš pokazao. Španski mediji objavili su jučer da će Valencia vjerovatno već u januaru završiti saradnju s njim, te da će se Batshuayi vratiti u londonski klub.

No, to za njega neće biti problem jer na stolu već ima nove ponude. Najveći interes pokazao je Crystal Palace i čini se da ćemo do ljeta Batshuayija gledati u dresu ovog tima. Belgijanac je u dosadašnjem dijelu sezone za Valenciju odigrao 11 utakmica i postigao samo jedan gol.

U Chelsea je stigao na ljeto 2016. goodine iz Marseillea, ali se na Stamford Bridgeu nije uspio nametnuti za minutažu koju očekuje. Nakon što je oduševio prošle sezone u Dortmundu ove mu baš ne ide kako je planirao. No, Crystal Palace će biti novi klub u kojem će se pokušati dokazati.

Promo

Top Komentari

gumenakita
Interesantno da mnogi igraci Dortmunda nakon odlaska imaju probleme,mnogi se zele vratiti,Götze.......
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi