Batshuayi je prava ptica selica, čini se da njegov let nije završen
Belgijski napadač se nije proslavio u Valenciji, a nakon što je prethodno bio i u Borussiji, očekuje se i treća posudba iz Chelseaja, ovaj put u Rim

Odlazi u Romu na posudbu?

Batshuayi je prava ptica selica, čini se da njegov let nije završen

E. Škorić

Michy Batshuayi je spreman za nove izazove, a karijeru bi mogao da nastavi u Italiji.

Belgijski napadač trenutno je u Valenciji, ali Marca tvrdi da neće ostati na Mestalli i da se čeka neki novi njegov "let".

Navodno je Roma jako zainteresovana za dovođenje Batshuaiya, igrača Chelseaja koji je boravio u Valenciji na posudbi.

Batshuayi bi u Romi popunio mjesto koje bi ostalo upražnjeno odlaskom Patricka Schicka, te bi se s Edinom Džekom borio za startnu poziciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je Belgijanac u dresu Valencije odigrao samo četiri utakmice i dao je jedan gol, a prethodno je bio i u Borussiji Dortmund. Chelsea ga za sada uglavnom šalje na posudbe, ne planira ga lako prodati, pošto je doveden iz Marseillea prije 2,5 godine za 39 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi