Batshuayi nakon šest mjeseci napušta Chelsea?

Milan želi napadača Plavaca

Batshuayi nakon šest mjeseci napušta Chelsea?

Endin Čaušević

Belgijski napadač Michy Batshuayi ovog ljeta napustio je Marseille i odlučio je karijeri nastaviti u Chelseaju.

Batshuayi važi za jednog od najboljih mladih napadača u Evropi, ali još uvijek se nije uspio nametnuti Antoniju Conteu u londonskoj ekipi. Engleski mediji špekulišu da bi Belgijanac već u januaru mogao napustiti Stamford Bridge, a interes za njega pokazalo je nekoliko klubova.

Navodno, interes za ovog igrača pokazao je Milan koji je spreman već u januaru da ga dovede na San Siro. Iako je tek stigao u London nije nemoguće da nakon šest mjeseci napusti svoj novi klub.

Chelsea ga je platio 33 miliona funti i za očekivati je da će Rossoneri morati platiti isto ili čak više za ovog napadača. Pored Milana, interes za ovog igrača pokazali su Tottenham, West Ham i Crystal Palace.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti