Bavčić i Vasiljević sjajni u pobjedama

Dobra forma bh-igrača

Bavčić i Vasiljević sjajni u pobjedama

Edin Bavčić je u sklopu 25. kola A1 lige Grčke u kojoj je KAOD na svom terenu slavio nad Marousijem (96:58) odigrao jednu od svojih najboljih partija u dresu kluba iz Drame. Vasiljević također u dresu Icarusa.  

Naš reprezentativac je postigao 17 poena (za dva 6/10, za tri 1/4,slobodna 2/3) te uz ovaj skor dodao još i 7 poena. U KAOD-u je dobar učinak ostvario i Čeranić, koji je postigao 13 poena i 10 skokova. U poraženom timu izdvojimo tek Nikolaidisa sa 17 poena.

 

KAOD je već nakon prvog poluvremena imao pristojnu prednost (45:33), a pobjeda je osigurana već nakon treće četvrtine koju su Bavčić i suigrači odigrali maestralno (27:8).

 

Još jedan naš reprezentativac je bio sjajan u 25. kolu. To je Saša Vasiljević, koji je u pobjedi Icarusa nad PAOK-om (82:64) postigao 16 poena.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.