Krilni centar naše reprezentacije tvrdi

Bavčić: Moramo shvatiti da nismo Španija ili Francuska

Midhat Šljivak

Krilni centar naše reprezentacije Edin Bavčić prokomentarisao je poraz od Rusije u prijateljskom susretu.

"Katastrofalno prvo poluvrijeme, donekle i otvaranje drugog,  stisli smo se u zadnjih 15 mintua i onda smo smanjili razliku. Dokazali smo da možemo i kako treba, ali to moramo raditi 60 minuta. Moramo shvatiti da smo BiH, a ne Španija, Francuska ili Grčka. Za svaku utakmicu se moramo izboriti, igrati maksimalno, pogotovo u odbrani", rekao je Bavčić, dodavši:

"Četiri utakmice u ovih pet dana je stvarno puno poslije napornih priprema. Sada imamo pet dana treninga i onda idemo na turnir u Njemačku. Imamo dosta toga radimo i radit ćemo sigurno, tako da ćemo u Njemačkoj biti na pravom nivou".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti