Bavčić odlazi u Keln

Bavčić odlazi u Keln

Ide? Ostaje? Ipak ide!


Edin Bavčić, košarkaški reprezentativac BiH ipak je napustio turski Kepez, a nakon što je igrao pod palicom Bajramovića i Markovića u KK Bosna, te Sabita Hadžića u Kepezu krijeru će nastaviti u još jednom klubu koji vodi bivši selektor reprezentacije BiH, Draško Prodanović.

Koeln 99ers (ranije Rheinenergie Koeln) u svoje redove doveli su Edina Bavčića čime je okončana trakavica oko njegovih nastupa za Kepez. Tako će Bavčić iz predposljednje plasiranog kluba truskog prvenstva  ići u predposljednji klub njemačkog prvenstva.

Naš igrač u njemačkom klubu zamijeniće Yassina Idbihija i Guidu Grunhelda koji su do nedavno igrali na poziciji krilnog centra Kelna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.