Bavčić potpisao za Khimik

Ništa od prelaska u Barcelonu

Bavčić potpisao za Khimik

Iako se jučer pojavila vijest da bi bh. reprezentativac Edin Bavčić mogao postati novi član velike Barcelone, danas je postalo jasno da je ta vijest bila samo špekulacija.

Bh. reprezentativni krilni centar potpisao je ugovor s ukrajinskim prvoligašem Khimikom do kraja tekuće sezone, a glavni zadatak biće mu pomoći klubu da se spasi ispadanja.

Bavčić je u srijedu raskinuo ugovor s talijanskim prvoligašem Brindisijem za koji je u četiri utakmice Legebasket prosječno bilježio 4 poena i 4.5 skoka po utakmici.

Njegov novi klub se nakon 15 odigranih kola nalazi na posljednjem mjestu ukrajinske Superlige sa tri pobjede i 12 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.