Bayer pronašao zamjenu za Emira Spahića?

Dragović na meti Apotekara

Bayer pronašao zamjenu za Emira Spahića?

Bayer iz Leverkusena već je krenuo u potragu za odbrambenim fudbalerom koji bi u timu trebao zamijeniti bh. reprezentativca Emira Spahića. 

Prema pisanju njemačkih medija, želja tima iz Leverkusena zove se Aleksandar Dragović koji je svojim ovosezonskim nastupima u dresu Dynama skrenuo pažnju brojnih evropskih velikana.

Pored Bayera, za njegov potpis u predstojećem prijelaznom roku borit će se Borussia Dortmund, Arsenal, Inter i Manchester United, a navodno kijevski Dynamo ne želi ga pustiti bez svote od 20 miliona eura. 

Podsjećamo, Dragović je prije dolaska u redove Dynama nosio dresove Basela i bečke Austrije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti