Bayer siguran protiv Borussije M'Gladbach

Apotekari slavili sa 2:0

Bayer siguran protiv Borussije M'Gladbach

Bayer iz Leverkusena i Borussia M'Gladbach odmjerili su snage u posljednjem susretu današnjeg programa 26. kola Bundeslige.

Utakmica odigrana na BayAreni na kraju je završena rezultatom 2:0 u korist tima iz Leverkusena, kojem je to ujedno bila 12. pobjeda u sezoni za proboj na visoku treću poziciju u njemačkom šampionatu.

Prvo poluvrijeme proteklo je u boljoj igri Bayera. Apotekari su konstantno stvarali šanse pred golom gostiju, no pogotka nije bilo sve do 39. minute kada je Alario na asistenciju Vollanda zatresao mrežu Borussije.

Pri rezultatu 1:0 se ujedno i otišlo na odmor, da bi u nastavku Bayer uspio postići još jedan gol. U posljednjim sekundama utakmice rezultat je udvostručio Brandt i postavio konačnih 2:0.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kao što smo pomenuli, Bayer je sada na trećoj poziciji u Bundesligi sa 44 osvojena boda, dok je Borussia M'Gladbach deveta sa devet bodova manje.

Top Komentari

Bulle
Apotekari??Nidje veze sa apotekama mozda imaju fabriku lijekova a da su apotekari cak ih i u njemackoj ne zovu tako...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi