7

Komentari (7)

vukodlak
Koliko je glup klub ova Barca to je nevjerovatno. Ako dodje kod njih besplatno imat ce 30 god i dat ce mu ogroman i dugotrajan ugovor i sta slijedi poslije toga isto kao i sa Lewanfulovskim. Pad u kondiciji i igri a ogromna plata lijeze svaki mjesec. I onda opet problem sa platama itd itd .... Transfer politika na nivou Tuzla City-a.
PitBull1921
29 godina brt, pa šta, čovjek od 29 može još 5-6 godina igrati na visokom nivou jerane, i čuj ogromna plata i dugotrajan ugovor, pa neće mu ponuditi 9-godišnji ugovor ko Čelzi onom Argentincu, do 5 godina maks..
Ovo je najbolja vijest koja se mogla dogodit bayernu pa dečko je toliko navikan , jedan obični polovnjak igra samo što je njemac inače taraba od igrača pogotov u sredini terena ,Barca će se usrećiti snjim to nije normalno super samo idi pojačaj barcu hahahaha kakav promašaj od igrača
reddevils1981
Iskreno, tesko priznati kao navijač Bayena. Ali tako je. Promjenom pozicije ništa nije dobio, čak je nazadovao puno. Godina kad je osvojio LP Bayern on je bio desni bek i od tada ide prema dole
Culer
Kimmich je vrhunska šestica. Nije pao s Marsa na tu poziciju, pokazivao je znanje godinama. To što je Tuchel izvikan trener i što ga ne zna uklopiti u sistem igre, to je do njega. Taj momak i ne zaslužuje da ga zvaču i pljuju kao bavarsku kobasicu.
security
Upravo tako glavni kočničar igre Bayerna.Svaku akciju on uspori sporo se rješava lopte,puno griješi.Zato bayern igra ovako I potrebno mu je igrač koji može prenijeti loptu na protivničku polovinu brže
Bravo, Evo sigurno zadnje 2-3 godine nije na nivou i vidi se da igra pod pritiskom jer nemoze podnijet kritike koje su opravdane. I ja sam misljenja da je na poziciji desnog beka bijo najbolji. Neka ide i ako treba Bayern neka plati za taj odlazak al samo neka ide.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.