Bayern Coutinhovu desetku već rezervisao za novo pojačanje

Brazilac gotovo sigurno neće ostati na Allianz Areni

Bayern Coutinhovu desetku već rezervisao za novo pojačanje

Philippe Coutinho je napravio veliku grešku odlučivši napustiti Liverpool i preći u Barcelonu, a od pada forme koji je uslijedio još se nije oporavio.

Brazilski ofanzivni veznjak je u međuvremenu posuđen Bayernu, nije igrao toliko loše ove sezone na Allianz Areni, ali ga Bavarci po svemu sudeći neće zadržati.

Nije Coutinho u planovima struke Bayerna za novu sezonu, a navodno je dres sa brojem 10 koji je on nosio ove sezone, već rezervisan za novog igrača.

Španski Diario AS piše da je Bayernova desetka obećana Leroyju Saneu, ukoliko on pristane na ugovor sa minhenskim gigantom i ukoliko se realizuje njegov transfer iz Manchester Cityja.

Odavno se špekuliše o mogućem Saneovom transferu u Bayern, a navodno je realizacija istog blizu i finiširanje posla će biti prioritet Bavaraca na narednom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sa druge strane, Bayern ima opciju otkupa Coutinhovog ugovora za 120 miliona eura, ali to gotovo sigurno neće uraditi.

Vratiće se tako Coutinho u Barcelonu, ali vrlo vjerovatno samo nakratko jer ga španski klub želi prodati što prije kako bi zaradio prijeko potrebni novac.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi