Thomas Muller posebnim avionim napušta Katar, duže od ostalih ostaje i Salihamidžić

Neće redovnim letom za Njemačku

Thomas Muller posebnim avionim napušta Katar, duže od ostalih ostaje i Salihamidžić

E. Škorić

Bayern je igrao u Kataru Svjetsko prvenstvo za klubove i osvojio ga je nakon što je sinoć u finalu pobijedio meksički Tigres.

Neposredno prije početka utakmice Thomas Muller je bio pozitivan na koronavirus i Nijemac je morao ostati duže u Kataru kako bi u posebnom avionu, izoliran od ostalih, otputovao nazad u Njemačku.

Igrači i stručni štab Bayerna danas se iz Dohe vraćaju jednim letom, a nekoliko sati kasnije drugim letom za Minhen će i Muller.

Sportski direktor Bayerna Hassan Salihamidžić također će duže boraviti u Kataru jer organizira letove za Minhen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon finala, Hansi Flick je dao komentar na Muellerovo stanje: "Malo je umoran, ali to je normalno. Kad dobijete takvu dijagnozu, puno vam stvari prolazi kroz glavu. Inače mu ide dobro".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti