Bayern ima nevjerovatan niz na domaćem terenu

15 pobjeda zaredom u Ligi prvaka

Bayern ima nevjerovatan niz na domaćem terenu

Ekipa Bayerna večeras na Allianz Areni dočekuje Arsenal u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona.

Dobro je poznata stvar da je svakoj ekipi gostovanje na Allianz Areni veoma teško, a u posljednje vrijeme je nemoguće odnijeti bodove sa ovog stadiona.

Naime, inostrani mediji su se pred večerašnji meč posvetili statistici te su izvukli podatak da je Bayern posljednjih 15 mečeva u Ligi šampiona na domaćem terenu riješio u svoju korist. Ruku na srce, protiv Juventusa su u osmini finala prošle sezone morali igrati produžetke da bi stigli do pobjede 4:2.

Dakle, ako je vjerovatni ovoj statistici, ali i trenutnoj formi Bayerna, Arsenal će večeras teško izvući povoljan rezultat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč počinje od 20.45 sati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti